puheenjohtaja(at)sayfes.fi +358 50 357 7435

Ehdota Arvin päivän palkinnon saajaa 4.8.2024 mennessä

Kuka tai mikä on mielestäsi merkittävällä tavalla edistänyt arviointia ja arviointikulttuuria Suomessa vuosina 2023–24?

Nimeä oma ehdokkaasi Arvin päivän palkinnon 2024 saajaksi tästä

Suomen Arviointiyhdistys SAYFES tuo esiin arviointien ja arviointitutkimuksen merkitystä suomalaisessa yhteiskunnassa julkistamalla vuosittain Arvin päivänä 31.8. tunnustuksen merkittävästä arviointiteosta tai -julkaisusta.

Tunnustus jaetaan tänä vuonna kuudetta kertaa. Aikaisemmat Arvin päivän palkinnon saajat ovat Kirsi Hyytinen, Jyrki Pulkkinen, Eveliina Saari, Polku2030-arviointitiimi, Museovirasto, Kansallinen koulutuksen arviointikeskus Karvi, Upright Oy sekä Valtioneuvoston kanslian VNTEAS-tiimi. Lisäksi elämäntyöpalkinto on myönnetty Liisa Horellille (2021), Jari Stenvallille (2022) ja Mikael Hildénille. Lisätietoja löytyy yhdistyksen nettisivuilta sekä blogista. 

Tunnustusta varten pyydämme nimeämään henkilön, yhteisön, teon tai julkaisun, joka on merkittävältä tavalla edistänyt arviointia ja arviointikulttuuria Suomessa kuluneen vuoden aikana. Suomen Arviointiyhdistys voi myös jakaa Elämäntyöpalkinnon, joka on tunnustus pitkäaikaista ansiokasta toimintaa arvioinnin edistämisessä.

Ehdotukset pyydetään sunnuntaihin 4.8.2024 mennessä. Ehdotuksia voi tehdä useampia, mutta ne tulisi tehdä erikseen.

Arvin päivän palkinnon valintakriteereinä ovat:
– vaikutus arviointiosaamisen ja -menetelmien kehittymiseen
– vaikutus arvioinnin tulosten hyödyntämiseen
– vaikutus arvioinnin yhteiskunnalliseen asemaan ja näkyvyyteen.

Voittajan valinnan tekevät SAYFESin asiantuntijajäsenet. Arvin päivän palkinto luovutetaan Suomen Arviointiyhdistyksen tilaisuudessa joulukuussa.

Täytä ehdotuslomake tästä